top of page

ons 23 okt.

|

Meditationsgården Rättvik

YOGARETREAT

Den här kursen vänder sig till dig som letar efter sätt att hantera stress och bygga en mer hållbar vardag. Retreaten leds av ANNA-KARIN DARPÖ. Hon arbetar terapeutiskt med yoga mot stress. FREDRIK STERNER, prästkandidat inom Svenska kyrkan i Visby stift, assisterar under retreaten.

YOGARETREAT
YOGARETREAT

Tid och plats

23 okt. 2024 18:00 – 27 okt. 2024 14:00

Meditationsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Gäster

Om evenemanget

YOGARETREAT

23–27/10

Onsdag kl. 18 till söndag kl. 14

När vi är stressade försämras förmågan att lyssna till kroppens signaler, vilket kan leda till en negativ cirkel med ännu mera stress. Hur kan vi hitta tid att stanna upp och känna efter, när tiden inte räcker till? Hur kan vi öva förmågan att lyssna till kroppen?

Den här kursen vänder sig till dig som letar efter sätt att hantera stress och bygga en mer hållbar vardag. Genom mjuk yoga, medveten närvaro och avslappning, övar vi vår förmåga att lyssna inåt, hitta en ökad medkänsla och värme mot oss själva samt respekt för våra egna gränser.

Det är den fysiska upplevelsen i yogapositionerna som intresserar oss, inte hur de ser ut. Inga förkunskaper krävs. Däremot är det viktigt att du har tillräckligt med ork, både fysiskt och mentalt, för att delta i undervisningen i dess helhet. Dagarna innehåller två yogaklasser per dag (en mer fysiskt krävande och en med betoning på avslappning), teori om stress och samtal.

Retreaten leds av ANNA-KARIN DARPÖ (annakarin.darpo.yoga@gmail.com), som är ST-läkare i allmänmedicin och yogalärare. Som yogalärare arbetar hon terapeutiskt utifrån den forskning som finns idag om yoga mot stress. FREDRIK STERNER, prästkandidat inom Svenska kyrkan i Visby stift, assisterar under retreaten.

Kursavgift 1 800:- plus Helpension 4 680:-

Bokning

  • Kurs

    Kursavgift 1 800:- Helpension 4 680:-

    6 480,00 kr
    +162,00 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page