top of page

tors 09 maj

|

Meditationsgården Rättvik

SORGBEARBETNING MED MINDFULNESS

Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Kursledare är PETER ROTH, diplomerad sorgearbetare, cerifierad mindfulness-instruktör och alkohol och drogterapeut. Har bland annat skrivit Livet Hivet Döden".

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
SORGBEARBETNING MED MINDFULNESS
SORGBEARBETNING MED MINDFULNESS

Tid och plats

09 maj 2024 18:00 – 12 maj 2024 14:00

Meditationsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Gäster

Om evenemanget

SORGBEARBETNING MED MINDFULNESS

9-12/5

Torsdag kl. 18 till söndag kl. 14

Har du kanske varit med om något dödsfall eller någon annan förlust som har känts svår att släppa? Eller är det så att du har många saker olösta med personer som det inte går att prata med?

Ryggsäcken kan kännas tung att bära och det kan vara svårt att se det glädjefyllda som kanske redan finns där. Under kursen får du kunskap om hur förluster och sorg hänger ihop. Du får också möjlighet att titta tillbaka på ditt liv och välja ut en relation som du vill bearbeta för att slutligen fullborda kommunikationen - berätta allt det där du aldrig fick sagt, både det positiva och det negativa.

Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat.

Vi jobbar med sorgen utifrån ett ”mindfult” förhållningssätt, icke dömande, med tillit och acceptans. Meditation och mindfulnessövningar hjälper oss med det.

Kursledare är PETER ROTH, diplomerad sorgearbetare, cerifierad mindfulness-instruktör och alkohol och drogterapeut. Har bland annat skrivit Livet Hivet Döden.

Kursavgift 1 800:- Helpension 3 510:-

Bokning

  • Kurs

    Kursavgift 1 800:- Helpension 3 510:-

    5 310,00 kr
    +132,75 kr serviceavgift
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page