top of page

tors 12 sep.

|

Meditationsgården Rättvik

SJÄLVUTVECKLING GENOM SKRIVANDE

Kursen utgår ifrån biblioterapeutiska metoder som kreativt skrivande. Kursledare är HÅKAN MATTSSON, samtalsterapeut, pedagog och författare, med inriktning mot existentiella frågor. Högskoleutbildad i biblioterapi, masterexamen i kreativt skrivande och litterär gestaltning.

SJÄLVUTVECKLING GENOM SKRIVANDE
SJÄLVUTVECKLING GENOM SKRIVANDE

Tid och plats

12 sep. 2024 18:00 – 15 sep. 2024 14:00

Meditationsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Gäster

Om evenemanget

SJÄLVUTVECKLING GENOM SKRIVANDE

12–15/9

Torsdag kl. 18 till söndag kl. 14

Kursen utgår ifrån biblioterapeutiska metoder som kreativt skrivande och med inspiration av skönlitterära texter. Att finna sig själv i orden och mellan raderna är en existentiell och personlig resa. Kanske når du klangbotten i dig själv, finner din sårbarhet såväl som din styrka. Ambitionen är att du ska gå stärkt ur kursen, själsligt men också i skrivandets konst och möjligheter. Allt detta balanseras genom upplevelsebaserade övningar. Skrivandet blandas med teori och samtal både individuellt och i grupp. Stilla stunder i enskildhet och vandringar i den vackra miljön. Övningarna kräver inga förkunskaper, men öppnar upp för existentiella perspektiv. Möjlighet till enskilda samtal finns.

Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på existentiella frågor och vill utforska dig själv genom skrivande. Du bör ha intresse av att ta del av andras berättelser och vilja dela med dig av dina egna. Grunderna för vad biblioterapi är presenteras och vi rör inom det existensfilosofiska fältet.

Kursledare är HÅKAN MATTSSON, samtalsterapeut, pedagog och författare, med inriktning mot existentiella frågor. Högskoleutbildad i biblioterapi, masterexamen i kreativt skrivande och litterär gestaltning.

Kursavgift 1 250:- plus Helpension 3 510:-

Bokning

  • Kurs

    Kursavgift 1 250:- Helpension 3 510:-

    4 760,00 kr
    +119,00 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page