top of page

tors 14 nov.

|

Meditationsgården Rättvik

MEDITERA OCH SKRIV

Vill du hitta ett nytt sätt att skriva? Ett sätt som handlar mindre om teori och regler och mer om känslor och intuition? Då är den här helgkursen något för dig. Kursledare är VIKTORIA MYRÉN, författare och skrivpedagog, har skrivit romanen "I det yttersta". 2022 gav hon ut "Sköra varelser".

MEDITERA OCH SKRIV
MEDITERA OCH SKRIV

Tid och plats

14 nov. 2024 18:00 – 17 nov. 2024 14:00

Meditationsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Om evenemanget

MEDITERA OCH SKRIV

14–17/11

Torsdag kl. 18 till söndag kl. 14

Vill du hitta ett nytt sätt att skriva? Ett sätt som handlar mindre om teori och regler och mer om känslor och intuition? Då är den här helgkursen något för dig. Vi arbetar med korta, snabba övningar och triggar igång kreativiteten genom olika stimuli. Meningen är att i ett första skede skriva utan att tänka (på vad det ska bli, eller att det måste bli bra) och på så sätt skapa starka scener och ett undertryck i texten. Genom gestaltningsövningar och genom att använda intuitiva metoder får vi fatt i berättelser vi kanske inte visste att vi hade i oss, eller trodde oss ha ord för. Tanken är att släppa prestationsångesten och hitta tillbaka till kreativitet och skrivlust. En viktig del är att jobba med texterna utifrån ett ”mindfullt” förhållningssätt, till exempel icke-dömande, tillit och acceptans.

Meditation och mindfulnessövningar hjälper oss med det. Under kursen ligger fokus på processen – att skriva mycket och att släppa kontrollen kring vad en text ska vara. En viktig del är också att dela med sig av sina texter till de andra. Både nybörjare och personer som skrivit länge är välkomna.

Kursledare är VIKTORIA MYRÉN, författare och skrivpedagog, har skrivit romanen I det yttersta. 2022 gav hon ut Sköra varelser.

Kursavgift 1 400:- plus Helpension 3 510:-

Du har möjlighet att betala med kort eller få en faktura (betalning till bankgiro eller med Swish), se nästa steg.

Du kan också skicka en anmälan direkt till info@berget.se (ange alla dina kontaktuppgifter och vad du bokar dig till och vilka datum det gäller).

Bokning

  • Kurs

    Kursavgift 1 400:- Helpension 3 510:-

    4 910,00 kr
    +122,75 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page