top of page

tors 26 sep.

|

S:t Davidsgården Rättvik

KALLELSERETREAT - ”Hur svarar jag bäst på Guds kärlek?

Med inspiration från den spiritualitet som fått namn efter Jesuitordens grundare, S:t Ignatius av Loyola, leder jesuitpater THOMAS IDERGARD deltagarna i denna reträtt genom några av den andliga urskiljningens grundläggande förutsättningar och steg.

KALLELSERETREAT - ”Hur svarar jag bäst på Guds kärlek?
KALLELSERETREAT - ”Hur svarar jag bäst på Guds kärlek?

Tid och plats

26 sep. 2024 17:30 – 29 sep. 2024 14:00

S:t Davidsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Om evenemanget

Retreat

”Hur svarar jag bäst på Guds kärlek?

- Om att urskilja Guds vilja i stort och smått”

26–29/9

Torsdag kl. 17.30 till söndag kl. 14

Våra liv är fyllda av val, stora och små. Som kristna är vi kallade att söka, omfamna och försöka uttrycka Guds vilja i allt, för en mening och ett hopp som inte beror av dagsform, och för att Guds rike ska kunna nå fler.

Men hur kan jag förstå vad som mer utbreder Guds ära och ger mitt liv större mening i val mellan alternativ som ur perspektivet tro och moral är lika goda? Som t ex mellan studier och jobb, mellan olika yrken eller bostadsorter; eller när det gäller själva livsformen, mellan en andlig kallelse som utesluter familj och att gifta sig?

Med inspiration från den spiritualitet som fått namn efter Jesuitordens grundare, S:t Ignatius av Loyola, leds deltagarna i denna reträtt genom några av den andliga urskiljningens grundläggande förutsättningar och steg, främst i hur jag kan förstå hur Gud verkar i världen och i just mitt liv, hur jag kan bli fri att göra ett val, de tre huvudsakliga sätten som ett val kan göras på och vilka frukterna kan bli i det vardagliga, ”det lilla”.

Reträtten varvar kortare föredrag med enskild vägledning.

Retreatledare är PATER THOMAS IDERGARD SJ, kyrkoherde i S:t Lars församling i Uppsala.

Helpension 3 510:-

Bokning

  • Retreat

    Helpension

    3 510,00 kr
    +87,75 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page