top of page

tors 19 sep.

|

Meditationsgården Rättvik

MINDFULNESSRETREAT

Du som vill unna dig själv något extra, kom med på sköna yoga- och mindfulnessdagar. Ledare är LOTTA RANNER som är internationellt certifierad yogalärare och massör. Hon har bott och spenderat mycket tid i Latinamerika varifrån hon hämtar inspiration och visdom.

MINDFULNESSRETREAT
MINDFULNESSRETREAT

Tid och plats

19 sep. 2024 18:00 – 22 sep. 2024 14:00

Meditationsgården Rättvik, Tempelvägen 10, 795 91 Rättvik, Sverige

Om evenemanget

MINDFULNESSRETREAT

19–22/9

Torsdag kl. 18 till söndag kl. 14

Du som vill unna dig själv något extra, kom med på sköna yoga- och mindfulnessdagar. Här får du möjlighet att sakta ned ordentligt och att hitta verktyg som hjälper dig att komma i kontakt med din kropp och lyssna inåt. Bli mer medveten om dina behov, din kropp och din riktning i livet. På dagarna utför vi lugn hathayoga och den mycket vilsamma och terapeutiska yinyogan. I yinyogan stannar vi länge i positioner för att öva oss i bland annat medveten närvaro och ett vänligt förhållningssätt. Vi aktiverar kroppens bindväv som blir stel av mycket stillasittande och stress. Utöver yogan ingår en del sittande meditationpass, gående meditation i skön natur samt gott om tid för att bara vara. Allt är anpassat för nybörjare men passar även dig som har mycket erfarenhet. Vi är i tystnad delar av dagarna.

På Berget finns många tysta platser, skog, ljuvliga promenadslingor och närhet till Siljan. Du kan värma dig vid brasan eller bastun samt boka en behandling av Lotta.

Ledare är LOTTA RANNER som är internationellt certifierad yogalärare och massör. Hon har bott och spenderat mycket tid i Latinamerika varifrån hon hämtar inspiration och visdom.

Kursavgift 1 550:- plus Helpension 3 510:-

Bokning

  • Kurs

    Kursavgift 1 550:- Helpension 3 510:-

    5 060,00 kr
    +126,50 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page